TechnipFMC – Martine Bildøy

Hei igjen!
Jeg holder enda på med å skrive et kompendium om trykktesting. Kompendiet begynner å bli ferdig og det er nå bare litt småpirk som gjenstår. Når jeg skrev blogginnlegg 1 holdt jeg på å sende inn første utkast av læreboken. Nå har jeg fått tilbake utkastet med forskjellige konkrete tilbakemeldinger. Jeg satt stor pris på de ulike tilbakemeldingene og er nå snart ferdig med å rette teksten. Noen av tingene som jeg har endret på er oppsett av enkelte delkapitler. Noen av delkapitlene står nå mer punktvis enn som et sammensatt avsnitt. Jeg har også lagt til flere bilder, og endret plass på noen av bildene.
Jeg har også lagt ting til i teksten. Det har nå blitt to ekstra delkapittel. Det ene delkapittelet er bare mer fordypning om «fittings» mens det siste delkapittelet er problemløsning. Kapittelet om problemløsning er spørsmål som omhandler det som er skrevet i kompendiet. Under oppgavene er det lagt et løsningsforslag. Jeg holder enda på med å legge inn oppgaver med løsningsforslag. Dette kompendiet er for de som skal ha eksamen i kurset om trykktesting, det kan derfor være til hjelp for dem å ha noen slike spørsmål for å teste seg selv i hvor mye de kan.
Jeg har jobbet intensivt med kompendiet hjemme i tillegg til å være på kontoret to ganger i uken. Jeg er derfor ferdig både med antall timer og kompendiet om kort tid. Det er dermed ikke mye arbeid som gjenstår. Planen videre blir å rette ferdig på kommentarene til det første utkastet og deretter sende inn enda et utkast. Når bedriften er fornøyd med utkastet vil vi gjennomføre et møte der det blir gjort en oppsummering.
Gjennom denne perioden har jeg trivdes å jobbe med oppgaven og blitt tatt godt imot av bedriften. Det har vært utfordrende men samtidig mulig å gjennomføre. Jeg har lært veldig mye på kort tid, med andre ord en bratt læringskurve. Dette er noe jeg ikke så helt for meg å jobbe med, men etter denne perioden skal man ikke se bort fra at jeg velger noe innenfor denne retningen. Det er et veldig bredt spekter der du kan jobbe med veldig ulike ting, samtidig så henger alt sammen. Det blir veldig spennende å se hvordan sluttresultatet blir. Jeg er fornøyd med egen innsats og setter pris på å ha fått muligheten til å ha praksisperioden min i TechnipFMC. Det har vært gøy å få en liten innsikt i arbeidslivet.