OneSubsea – Evelina Eidseter

Hei igjen alle sammen!

Tiden har virkelig fløyet, og praksisoppholdet går mot slutten. Det er med en blanding av takknemlighet og litt vemod at jeg skriver dette avsluttende innlegget om min tid i praksis hos OneSubsea. Dette høstsemesteret med praksisutplassering har vært en spennende reise, fylt med både læring og utfordringer. Jeg ønsker gjerne å dele mine siste oppdateringer med dere.

Siden sist har jeg fordypet meg ytterligere i oppgaven jeg fikk – å forbedre levetiden til undervanns-pumpesystemer, med særlig fokus på utfordringen med sand og separering av ulike flerfasestrømninger. Jeg har virkelig dykket ned i dette kompliserte temaet, utført omfattende forskning og fått en dypere forståelse for dynamikken bak separeringsmetoder for flerfasestrømninger. Dette har vært en oppgave som har fascinert og utfordret meg, og jeg sitter igjen med et unikt innblikk i den kompleksiteten som ligger bak denne problemstillingen.

For å dele mine funn og innsikter har jeg utarbeidet en presentasjon som oppsummerer oppgavens innhold. Denne presentasjonen delte jeg nylig med mine kolleger hos OneSubsea. Den inneholder ikke bare sammenfattet teoretisk innsikt, men inkluderer også praktiske beregninger basert på utvalgte formler knyttet til sandpartiklene. Disse beregningene strekker seg fra hastigheter til innvirkende krefter, og å identifisere de mest passende verdiene har vært en sentral del av prosessen med å skape et realistisk bilde av ulike scenarioer som kan oppstå.

Nå som jeg nærmer meg slutten av min tid hos OneSubsea, føler jeg på både stolthet, men også noe tristhet. Jeg er stolt over det jeg har oppnådd og lært dette semesteret. Det har vært en veldig fin erfaring å ta med seg videre. Samtidig kjenner jeg på en viss tristhet over at denne spennende perioden omsider er over. Jeg skulle gjerne ha fortsatt å utforske den utfordrende problemstillingen jeg ble introdusert for, og lært enda mer om den omfattende teknologien de jobber med. Likevel, er jeg takknemlig for den utrolige muligheten jeg har hatt til å være en del av OneSubsea-teamet.

Selv om jeg nå nærmer meg slutten av mitt praksisopphold hos OneSubsea, er jeg ivrig og nysgjerrig etter å se hva fremtiden bringer. Jeg har blitt veldig fascinert av arbeidet selskapet driver med, og bærer med meg uvurderlig kunnskap og erfaring. Jeg håper på flere muligheter til å lære mer og utforske lignende problemstillinger i fremtiden.

Takk for at dere har fulgt med på min reise hos OneSubsea. Jeg ser frem til de fremtidige utfordringene og eventyrene som venter.