DNV – Henrik Bjørheim

Hei, bloggen!
Velkommen tilbake til mitt blogg innlegg nummer 2. Tiden har gått veldig fort siden sist innlegg. Hverdagen min i denne perioden på DNV er fortsatt fylt med mye forskjellige oppgaver. Det er en ganske bratt læringskurve siden det er så mye forskjellige oppgaver som dukker opp, men jeg føler jeg har fått god veiledning til å håndtere disse. Jeg opplever at jeg er blitt enda mer selvstendig siden sist innlegg. Jeg har opparbeidet tillit til å kunne dra på kjøreoppdrag alene om det er behov for dette. Disse kjøreoppdragene dreier seg rundt om å hente, fikse eller levere ting som er av interesse for DNV. Som sagt i forrige blogginnlegg er jeg underlagt taushetsplikt så jeg kan ikke gå så mye mer i detalj enn dette.

Ingen dager er like og jeg ser alltid frem til mandag og tirsdag som er de to dagene i uka jeg er på praksis. Det er ett flott praktisk avbrekk fra en ellers veldig teoretisk hverdag på studie, hvor jeg også får gode innblikk inn i hva jeg kan holde på med når jeg blir uteksaminert. Jeg føler jeg har fått mange erfaringer og uvurderlig innsikt i hvordan ett stort selskap som DNV operer. Dette gir meg inspirasjon og motivasjon til å jobbe videre mot å komme meg ut i arbeidslivet. Over de siste månedene har jeg lært meg rutiner og hvordan rutinemessig testing foregår, slik at jeg kan bistå hver gang det er en ny rotasjon med tester av forskjellige former på laben. Da DNV utsteder testrapporter, sertifikater eller tekniske rapporter, er det veldig viktig at ting er gjort med ett høyt fokus på å gjøre ting korrekt og til en høy standard. Det er veldig deilig å kjenne på at jeg faktisk kan bidra til å opprettholde denne høye standarden når jeg tilbringer tiden på DNV.

Folkene jeg har tilbringet tiden min med på DNV er utrolig hyggelig og jeg har fått utrolig mye lærdom fra dem. Det nærmer seg allerede slutten av praksisperioden min som er tirsdag den 21. November. Jeg skal nyte de siste to ukene mine på praksis og er utrolig fornøyd og glad for at det var hos DNV jeg kunne tilbringe praksisperioden min. Jeg kommer til å se positivt tilbake på tiden min her hos DNV, og alle de gode samtalene vi har hatt i lunsjen.
Med dette takker jeg for meg og setter pris på at du har lest innlegget mitt ha en fortsatt fin dag!
Henrik Bjørheim