M&O Partners AS – Tiril Gabrielsen

Hei!
Jeg heter Tiril og er denne høsten i praksis hos M&O Partners AS sammen med Sander. I tillegg til å jobbe med M&O Partners, samarbeider vi også tett med Neuron Solution og Gaia Globals.
M&O Partners er et profesjonelt tjenesteselskap som tilbyr salgsutvikling, strategiske og operasjonelle tjenester til energi- og maritime industrier i blant annet Brasil, USA og Norge. M&O letter internasjonaliseringsprosessen, alt fra planlegging til gjennomføring, for å sikre at tilnærmingen til internasjonale utfordringer er optimal. De er en unik salgspartner innen energi og offshoreselskaper i Brasil, Norge, USA og Singapore.
Neuron Solution derimot er en løsning som gjør det enkelt å trekke ut data fra industrielt utstyr. Neuron ble dannet i 2019, og er relativt ny, av Goodtech AS og NEW & Company. Teknologien de bruker derimot har blitt utviklet og brukt i over 20 år. Løsningen integreres enkelt med ethvert industrielt utstyr, strukturerer dataene og lagrer dem trygt i skyen. Denne teknologien egner seg for olje og gass, shipping, energi, fiskeoppdrett eller landbasert industri.
GAIA Global har som mål å være verdens ledende B2B-partnerrelasjonsstyringsverktøy mellom leverandører i maritime og energiindustrien og salgspartnere over hele verden. Med GAIA Global online-plattformen vil du kunne styrke dine globale salgskanaler. GAIA har utviklet verktøy for å sikre beste praksis for kontrakts-, compliance-, mulighets- og provisjonsstyring. Alt for å øke internasjonal vekst og salg.
I løpet av de ukene vi har vært der til nå, har vi tilegnet oss mye kunnskap om ulike bedrifter som enten er eller er potensielle samarbeidspartnere for både M&O Partners, Neuron Solution og Gaia Globals. Vi har også fått oppgaver som går ut på å finne nye partnere for disse bedriftene. For Gaia Globals for eksempel bruker vi Smartsheet for å organisere bedriftene som kan være samarbeidspartnere, i tillegg til at vi har ukentlige møter med en kontaktperson i Brasil.
Vi har også en plan om å besøke OTD (Offshore Technology Days) 20. oktober, og bruker også noe tid på å forberede oss til dette. Dette gjør vi ved å finne ut hvilke bedrifter som skal på denne messen, og sortere ut hvilke som er relevante for Neuron Solutions. Vi har også hatt møter hvor vi snakker om vekststrategi for Neuron, altså hvordan få Neuron til å vokse.
Det har vært veldig interessant å bli kjent med samtlige bedrifter, og å bli kjent med denne siden av industrien. Jeg gleder meg masse til resten av praksisperioden!
– Tiril