M&O Partners AS – Tiril Gabrielsen

Hei!
Jeg trives fortsatt i praksis hos Neuron Solution, M&O Partners AS og Gaia Globals, sammen med Sander. Siden sist har vi blant annet vært og besøkt OTD på Sotra arena. Dette var 20. oktober. Offshore Technology Days (OTD) er blant Norges største messer for energinæringen. Vi traff både innkjøpere og leverandører fra energibransjen. Vi var med å observere hvordan vår veileder kommuniserte og «solgte» Neuron Solutions til ulike stander. På forhånd hadde vi forberedt et kart over potensielle partnere eller andre interessante å snakke med, slik at vi fikk brukt tiden mest mulig effektivt. I tillegg fikk vi snakket med de større bedriftene om fremtiden innen energinæringen, samt muligheter for oss studenter.
I tillegg har vi fått i oppdrag å forberede forskjellige LinkedIn innlegg, som et tiltak for å spre og vokse Neuron Solutions. Da har vi blant annet skrevet om de nye tiltakene, Carbon Intensity Indicator (CII) og Energy Efficiency Existing Ship Index (EEXI), som trer i kraft fra 2023, som går ut på å redusere karbonutslippene fra skip. Vi har også skrevet om dagen vår på OTD, som etter planen skal publiseres på LinkedIn siden til Neuron.
Vi begynner også etter hvert å få noe større ansvar, da vi nå skal ringe eller sende mail til ulike partnere som Neuron tidligere har vært i kontakt med. Vi har fått tilgang til HubSpot, hvor de har oversikt over alle kontaktpersoner, slik at vi også kan kontakte disse. I tillegg til å mappe opp kontaktpersoner i nye selskaper. Nå som de nye tiltakene trer i kraft, kan Neuron sin teknologi samle data fra hvor de største utslippene kommer fra. Dette gjør at skip enklere kan vite hva og hvor det må gjøres en endring.
Vi har også fortsatt med det samme for Gaia Globals, hvor vi finner nye, norske salgspartnere. Da bruker vi nettsteder som Norwep (Norwegian Energy Partners) og Norske Maritime Eksportører. Vi har også begynt å notere ned internasjonale salgspartnere i smartsheet for Gaia Globals. Da har vi vært mer i kontakt med kontaktpersonen vår i Brasil, som har hjulpet oss med å finne nettsider å lete på. Vi har fremdeles ukentlige møter med henne, hvor vi oppdaterer hva vi har gjort den tidligere uken for dem.
Det har vært veldig lærerikt å være på innsiden av denne siden av industrien, og læringskurven har vært bratt! Det har vært et fint halvår, og nå gleder jeg meg bare enda mer til arbeidslivet!
– Tiril