Eviny – Zuhir Jamaleh

Da er det meg igjen! Nå er det nesten slutten av praksisperiode hos Eviny. I løpet av de kommende dagene skal meg og Camilla presentere våre tanker og samlet informasjoner angående det nye produktet som Eviny planlegger å lansere i det norske markedet, og for nå kan vi bare si at forhåpentligvis produktet skal snart være tilgjengelig til kundene med Eviny sin logo på.
Så langt er det fortsatt dessverre ikke en mulighet å gå i detaljer om hva er produktet, og når skal den være tilgjengelig. MEN det som vi kan si at forhåpentligvis dere skal få se den snart i bruk av forskjellige entreprenører\ aktører fra forskjellige bransjer. Det kan være mulig at vi presentere produktet sammen med utvidet info om praksisperioden i presentasjonen i 12/13 desember. Det er avhengig om Eviny får en skrevet avtale med sin nye partner.
Ved siden av frikaffe heletiden, og den heftige ID-kortene som vi fikk. Det var et veldig spennende og lærerikt eventyr hos Eviny med mange hyggelige folk som tenker ikke to ganger med å dele sine erfaringer når man trenger. I løpet av praksisperioden har vi lært mye om forskjellige ting. Den viktigste er uten tvill innovasjon og utvikling metoden, som er hvis dere husker navnet på den avdelingen hvor vi jobber. Det er kanskje vanskeligere enn man kan tro å samle nok data som skal lage et grunnlag for en beslutning som årsaker at konsernet vinne eller tape mye. Selvfølgelig hadde vi en fantastisk mentor som var tilgjengelig for støtte gjennom hele eventyret. Hun hjalp oss mye med å forstå hvordan undersøkelsen skal gjøres skritt etter skritt.
Etter denne perioden er vi kanskje mer komfortable med å ringe eksperter fra andre bransjer og spørre om deres meninger selv om det kan gå i strid med hypotesene våre. Det kan jeg si at det å ringe andre folk, og spørre dem om noe som jeg ikke har nok kunnskap om var litt vanskeligere før jeg fikk praksis hos Eviny. Det samme gjelder å presentere mine informasjon, og være en del av en beslutning som skal koste konsernet mange millioner, og som kan påvirke andre sine perspektiver. Disse erfaringer var uten tvil noe som man kan aldri lære på skolen, og som kommer nødvendigvis fra praksislivet. Excel, som var ikke min bestevenn, ble brukt mye i løpet av praksis perioden, og den viste seg som et elegant verktøy som kan spare tiden hvis man kan bruke den.
Til slutt takker jeg både Eviny og UIB for denne sjansen, og håper at Eviny skal lykkes med avtalen de skal. Det skal være utrolig fint å se produktet brukt av store entreprenører, og være en del av slike løsningene som skal garantere bedre kvalitet på luften i landet. Både for oss og for neste generasjoner.